Uutiset

Uusia alueavaltauksia kuosin suunnittelussa.

Mer. Mer Clothing on tehnyt hiljattain uuden aluevaltauksen kuosin suunnittelun saralla. Esittelemme ylpeästi uuden marjan makean kuosin!

“Halusin suunnitella hauskan kuosin herkullisilla ja rikkailla väreillä. Kuosin voi yhdistää iloisiin ja keväisiin väreihin kuten myös tyyliikkäästi mustaan”. -Meri Peltonen-

Mer.Mer Clothing lähetti tänä vuonna linnan juhliin 2 upeaa pukua!

“Tänä vuonna sain kunnian suunnitella ja valmistaa puvun linnan juhliin. Puku oli malliltaan hyvin ajaton ja klassinen, mutta kultaisilla koristeluilla puvusta tuli kaunis kokonaisuus. Materiaaliksi valitsimme upean emerald green silkin. Pukua kantoi ylväästi Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n puheenjohtaja Iiris Hynönen.

Sain lähettää juhliin myös toisen puvun. Tässä tapauksessa puku oli asiakkaalla jo ennestään, mutta kaipasi muutoksia istuvuuteen ja ‘vähän jotain koristetta’. Lopputulos oli tyylikäs ja myös muihin juhlatilaisuuksiin sopiva. Pukua kantoi Kati Kalliomäki”.

Meri Peltonen / Mer.Mer Clothing

Iiris Hynönen
Kati Kalliomäki

Meidän uusi, upea nimikkopaita saapuu verkkokauppaan pian!

Pian on odotus ohi, sillä saamme uuden nimmikkopaitamme pian verkkokauppaan. Tuote on valmistettu kokonaan Suomessa ja myös materiaalit on hankittu Suomesta. Tyylikäs ja ajaton collegepaita on kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen lisä harkittuun ja toimivaan vaatekaappiin.