Vastuullisuus

Olemme pyrkineet hyödyntämään suomalaisten yritysten palveluja mahdollisimman paljon ja tämä tulee olemaan tärkeää tulevaisuudessakin. Tervetuloa mukaan meidän matkalle!

Mer.Mer Clothingilla haluamme tehdä mahdollisimman vastuullisia päätöksiä, joita ovat olleet valmistaa tuotteet Suomessa ja pitää tuotteiden määrä pienenä, jotta ei syntyisi hävikkiä. Tuotteiden pitkäikäisyys ja ajattomuus ovat tärkeitä arvoja, ja ne ohjaavat myös vahvasti materiaalivalintoja. Tuotteet suunnitellaan tuomaan iloa ja hyötyä mahdollisimman pitkään.

Olemme todella kiinnostuneita löytämään uusia kotimaisia ja vastuullisia yhteistyökumppaneita, ja teemme jatkuvasti töitä tämän eteen. Olemme pyrkineet hyödyntämään suomalaisten yritysten palveluja mahdollisimman paljon ja tämä tulee olemaan tärkeää tulevaisuudessakin. Tervetuloa mukaan meidän matkalle!

Vaatetuontato: Suomi, Helsinki. Toistaiseksi tuotteet valmistaa itse yrittäjä, joka hyödyntää tarvittaessa kotimaisia alihankkijoita.

Tekstiilit, kankaanpaino ja brodeeraus:

  • Orneule Oy: College, jersey, ja trikoo, jotka on valmistettu Suomessa.
  • Printscorpio Oy: Kuosit ja kuosillisten tuotteiden materiaalit (alkuperämaa Suomi.)
  • James Hare Ltd: Silkit
  • Kaarina Team Oy: Brodeeraukset
  • Tuotteissamme on käytetty myös pieniä määriä materiaaleja seuraaviltaa yrityksiltä: Villisilkki, Eurokangas, Tekstiilipalvelu Oy. . Näiltä yrityksiltä hankitut materaalit käytetään usein yksittäisiin tilauksiin tai koristeluihin.

COLLEGE, JERSEY JA TRIKOO

Nämä materiaalit tilataan Orneuleelta, joka valmistaa kankaansa Suomessa. Esimerkiksi meidän collegekangas on ihanan tuntuinen ja korkealaatuinen neulos, joka on valmistettu pääosin puuvillasta ja pienenä osana on myös polyesteriä lisäämässä kestävyyttä.

PRINTSCORPIO

Prinscorpiolta tulee meidän omat kuosit ja näissä tuotteissä on valittu kankaat heidän valikoimistaan. Meidän valitsemat college ja trikoo ovat molemmat Suomessa valmistettuja, laadukkaita neuloksia.

Vastuullisuus on Mer.Mer Clothingille todella tärkeää ja asia, jossa pyrimme jatkuvasti parempaan. Pienelle ja nuorelle yritykselle vastuullisten materiaalien hankinta on haastavampaa. Tästä huolimatta matka vastuullisuuden polulla jatkuu eikä aikeenamme ole lopettaa vastuullisuuteen liittyvien kysymyksien esittämistä materiaalilähteillemme. Yrityksen kasvaessa toivomme näiden tietojen olevan paremmin saatavilla ja valitsemme jatkossakin mahdollisimman vastuullisia vaihtoehtoja.